В школі відбувся День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків

День був сповнений творчості та позитивних емоцій. Адміністрація школи, майбутні вчителі першокласників, асистенти вчителя, психологи та інші співробітники з посмішкою зустріли майбутніх першокласників та їх батьків і запросили гостей до подорожі Країною Знань Школи № 289.

Для дітей були організовані локації, де малеча спробувала себе відчути майбутніми школярами. Сповнені уваги, діти слухали дорослих, розповідали про себе, малювали, гралися, брали участь у майстер-класах, подивилися казку на новий лад, отримали пам’ятні подарунки.

Батьки познайомились із вчителями, які в наступному навчальному році будуть працювати в перших класах, з режимом роботи навчального закладу, з особливостями навчання у початковій школі, організацією гурткової,  спортивно – масової  та корекційно-розвиткової роботи.

Дитина чекає перших шкільних днів з радісним хвилюванням, адже початок навчання – важливий і відповідальний період у її житті. І в майбутньому шкільна успішність залежить від того, наскільки вдалими і радісними для першокласників були перші кроки у країні знань. Сподіваємось, що перше знайомство  пройшло в атмосфері  доброзичливості, зацікавленості  та у дітей і їх батьків склалось приємне враження про нашу  школу.

Запрошуємо до перших класів! З повагою, колектив школи № 289!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *