Перелік документів:

Зверніть увагу, що згідно з пунктами 4 та 5 Порядку, зарахування до закладу освіти здійснюється на підставі заяви одного з батьків дитини або законних представників, до якої додаються:

– копія свідоцтва про народження дитини або документ, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

– оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації №086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089. Відсутність станом на 31 травня 2024 року медичної довідки не є підставою для відмови у зарахуванні. Оригінали документів та медичні довідки подаються до школи не пізніше 23 серпня 2024 року.

Для зарахування дітей з особливими освітніми потребами на інклюзивне навчання або до спеціального класу для дітей з тяжкими порушеннями мовлення до вище перелічених документів додається висновок  Інклюзивно-ресурсного центру.